Overslaan en naar de inhoud gaan

Stratenmakers moeten nog flink aan de bak voor de koning

Geplaatst opwoensdag 28 maart 2018 - 15:08

In Maastricht wordt de dag voor het koninklijk bezoek nog hard gewerkt aan de groene loper.

Stratenmakers hebben woensdag nog de handen vol aan de laatste werkzaamheden. Donderdag komt koning Willem Alexander naar Maastricht om het gebied rondom de tunnel te openen.

Regenval
Door het slechte weer en de vele regenval is nog niet de hele bestrating af. De laatste klinkers zijn woensdagmiddag nog gelegd. Volgens de bouwvakkers komt alles op tijd af en worden de laatste puntjes tijdig op de i gezet.

De koning komt donderdag naar Maastricht om de zogenoemde groene loper bovenop de A2-tunnel te openen. De tunnel zelf ging al open in de nacht van 15 op 16 december 2016.

Lees ook: Koning bezoekt A2-tunnel: bekijk het programma

L1 en 1Limburg doen uitgebreid verslag van het bezoek van de koning.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen