Overslaan en naar de inhoud gaan

Straten zonder stroom door kapotgetrokken gasleiding

Geplaatst opvrijdag 23 juli 2021 - 16:08

Twee straten in Heerlen zitten vrijdagmiddag zonder stroom. Dat komt doordat er bij graafwerkzaamheden in een tuin van een woonhuis een gasleiding kapot is getrokken.

Volgens de Veiligheidsregio Zuid-Limburg kunnen de bewoners van de Doctor Kuyperstraat en Thorbeckestraat geen gebruik maken van stroom.

Controle
Dit omdat monteurs van Enexis bezig zijn met herstelwerkzaamheden. De kabels in de straatkasten moeten gecontroleerd worden. De veiligheidsregio verwacht dat dit over een uur is opgelost.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen