Overslaan en naar de inhoud gaan

Straten blank door wolkbreuk Noord-Limburg

Geplaatst opdonderdag 7 juni 2018 - 17:00

Een forse regen- en onweersbui heeft in Noord-Limburg donderdagmiddag voor de nodige overlast gezorgd.

Onder meer in Horst kwamen straten blank te staan door de onweersbui die over de regio trok. Even na 16:00 uur viel het water daar met bakken uit de hemel.

Brandweer
De wateroverlast was op de
Venrayseweg in Horst erg genoeg voor de brandweer om in actie te komen. Ook de Gebroeders van Doornelaan kwam blank te staan, al is het water daar volgens een lokale ondernemer al voor het grootste deel weggevloeid.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen