Overslaan en naar de inhoud gaan

Strandbad Horst dicht vanwege drukte

Geplaatst opmaandag 10 augustus 2020 - 14:13

Strandbad Horst gaat maandagmiddag om 16:00 uur dicht vanwege de drukte rond het zwemwater.

Alle bezoekers moeten tegen die tijd het gebied verlaten hebben. De komende dagen blijven het strand en het zwemwater dicht.

Toegangsweg
Vanwege de hitte is het op het strand en in het water te druk. De gemeente Horst aan de Maas heeft daarom, net als in het weekend, ook maandag de toegangsweg naar de Kasteelse Bossen afgesloten. Er mogen nu al geen nieuwe bezoekers meer in.

De gemeente is bezig met het plaatsen van hekken zodat het gebied om 16:00 uur helemaal afgesloten kan worden.

Kasteelse Bossen
Het gebied rond het strandbad blijft wel gewoon open: Boscafé Het Maasdal en Mind Mysterie blijven wel bereikbaar. Ook zijn wandelaars en fietsers nog welkom in de Kasteelse Bossen. De gemeente vraagt mensen om op een andere plek verkoeling te zoeken.

Hoe lang de sluiting gaat duren, is nog niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen