Overslaan en naar de inhoud gaan

Strafzaak moord Andy de Heus aangehouden

Geplaatst opdinsdag 29 oktober 2019 - 9:49

De strafzaak tegen de verdachte van de moord op Andy de Heus is voor onbepaalde tijd aangehouden. Dat heeft de rechtbank in Roermond dinsdag beslist.

De rechtbank zou dinsdag eigenlijk beginnen met de inhoudelijke behandeling van de strafzaak tegen de verdachte, Sittardenaar Ronnie S. (51). Maar maandag liet zijn advocaat Serge Weening onverwachts weten de verdediging neer te leggen.

Lees ook: Andy de Heus-zaak op losse schroeven: advocaat stapt op

Inlezen
De verdediging is inmiddels overgenomen door advocaat Peer Szymkowiak. Deze vroeg de rechtbank dinsdag direct bij aanvang van de zitting de zaak aan te houden. De raadsman moet zich immers nog inlezen in duizenden pagina's van het strafdossier.

Visvijver
Marktkoopman Andy de Heus was sinds 18 december 2012 vermist en begin werd in 2016 dood gevonden in een visvijver bij Stevensweert.

Lees ook: Doorbraak: hoofdverdachte bekent moord Andy de Heus

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen