Roda JC protest supporters Parkstad Limburg Stadion (27 sep 2019)

Nieuwe klap noodlijdend Roda JC: drie punten in mindering

Roda JC heeft een nieuwe tik moeten incasseren. Voetbalbond KNVB heeft de club bestraft met puntenaftrek. De club uit Kerkrade moet drie punten inleveren.

Man gestraft voor hulp bij zelfdoding vader

Een 48-jarige man is dinsdag veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden voor hulp bij de zelfdoding van zijn vader. Dat gebeurde in 2016 in Kerkrade.

Meevaller voor Verstappen: Vettel krijgt straf

Max Verstappen heeft al voor de start van de Grote Prijs van Oostenrijk een plek winst geboekt. De coureur kwalificeerde zich als vijfde, maar begint zondag vanaf plek vier, omdat Sebastian Vettel voor straf drie plaatsen naar achteren moet.

Roda-investeerder Korotaev nog niet af van strafblad

Roda-investeerder Aleksei Korotaev is nog niet af van zijn strafblad in Dubai.

Bovens wil straf op schending integriteit bestuurders

De integriteitsregels waar politici en bestuurders zich aan moeten houden, moeten in de toekomst ook afdwingbaar worden met straffen.

Tralies gevangenis cel
Drie Limburgers alsnog achter tralies gezet

Drie Limburgers die nog een straf moeten uitzitten, zijn vorige week opgepakt.

Jos van Rey
Van Rey krijgt voorwaardelijke celstraf van één jaar

De Roermondse politicus Jos van Rey heeft woensdag in hoger beroep een voorwaardelijke celstraf van twaalf maanden gekregen.

ANPWildersRechtbank
Marokkanen-proces tegen Wilders begint in mei volgend jaar

Het hoger beroep in het 'minder-Marokkanen-proces' tegen PVV-leider Geert Wilders uit Venlo zal waarschijnlijk op 17 mei 2018 beginnen.

Straf voor keelgrijpende moeder van jeugdspeler Stein

De moeder van een jeugdspeler die onlangs een scheidsrechter bij de keel greep, heeft van de KNVB een fikse straf gekregen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten