Overslaan en naar de inhoud gaan

Straat in Venlo zonder water na gesprongen waterleiding

Geplaatst opdinsdag 19 oktober 2021 - 18:55

Bewoners van de Burgemeester Bloemartstraat in Venlo zitten sinds 18:00 uur zonder water nadat een leiding is gesprongen.

De gesprongen leiding zette twee kelders onder water. Om verdere schade te voorkomen, hebben monteurs van Waterleiding Maatschappij Limburg uit nood de hoofdleiding dichtgedraaid. Hierdoor zit nu de hele straat tijdelijk zonder water.

Pompen
Het is nog niet bekend hoe lang de reparatie gaat duren. De brandweer is bezig om het water in de kelders weg te pompen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen