Overslaan en naar de inhoud gaan

Straat tijd dicht na aanrijding bij Pinkpop-camping

Geplaatst opmaandag 18 juni 2018 - 8:43

De Mensheggerweg in Landgraaf is vanwege het politieonderzoek naar de aanrijding bij de Pinkpop-camping lange tijd afgesloten geweest voor het doorgaande verkeer.

Even na 11:30 uur liet de politie weten dat de weg weer was vrijgegeven voor al het verkeer. Weggebruikers werden tot die tijd ter plekke omgeleid.

Wit bestelbusje
Nabij camping B van Pinkpop reed een wit bestelbusje maandagochtend in op festivalgangers. Er viel een dode. Drie anderen raakten zwaargewond. Over hun toestand kan de politie nog niks zeggen. Het busje is ondanks een grote zoekactie nog niet gevonden.

Volg alle ontwikkelingen in ons liveblog.

Kiss & Ride
Bezoekers van camping B kunnen voorlopig geen gebruikmaken van de uitgang aan de Mensheggerweg. De uitgang aan de Einsteinstraat kan wel worden gebruikt. Vanuit daar rijden pendelbussen. Op de parkeerplaats van Mondo Verde wordt een Kiss & Ride locatie ingericht.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen