Overslaan en naar de inhoud gaan

Straat deels blank na gesprongen waterleiding

Geplaatst opdonderdag 27 december 2018 - 16:43

Door een defect aan de waterleiding is donderdagmiddag een gedeelte van de Magdalenastraat in Weert onder water komen te staan.

Meerdere gezinnen die woonachtig zijn in de omgeving van de Magdalenastraat en Overweertstraat kunnen de komende uren geen gebruik maken van het leidingwater, dat meldt WeertdeGekste.nl

Jaren '60
Onlangs werden er nog werkzaamheden uitgevoerd in de Weertse wijk Groenewoud ten behoeve van de vernieuwing van het waterleidingnet. Het stuk waterleiding dat defect raakte dateert uit de jaren '60. Volgens de lokale website werkt een monteur van Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) aan het defect. WML verwacht dat de situatie donderdagavond rond 19:00 weer hersteld is.

Eerder deze maand sprong een waterleiding op de Annemoonhof. Daarnaast sprong er nog twee keer een waterleiding op de Nassaulaan. Het defect in de Magdalenastraat is het vierde waterlek deze maand in Weert.

WeertDeGekste/Youtube

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen