Overslaan en naar de inhoud gaan

Straat afgezet na vreemde lucht uit woning Landgraaf

Geplaatst opwoensdag 16 januari 2019 - 17:03

In Landgraaf is woensdagmiddag de Juliana van Stolbergstraat afgezet nadat er een vreemde lucht uit een woning kwam.

De brandweer, de politie en netbeheerder Enexis werden opgetrommeld.

Metingen
De bewoner bleek niet thuis te zijn, dus de brandweer moest door de brievenbus metingen verrichten. Uit voorzorg werd de straat afgezet.

Jerrycan
Toen de bewoner eenmaal getraceerd was, konden de hulpdiensten een kijkje nemen in het pand. Volgens een ooggetuige bleek dat een jerrycan met brandstof had gelekt. De straat werd vervolgens weer vrijgegeven.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen