Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Straat afgezet: Lekkage in vaten met onbekende vloeistof

Geplaatst opwoensdag 10 oktober 2018 - 16:33

Een straat in Eygelshoven is woensdagmiddag afgezet in verband met een lekkage uit meerdere vaten met een onbekende vloeistof op een vrachtwagen die daar was geparkeerd.

Rond 16:00 uur werden de lekkende vaten door medewerkers van de handhaving van gemeente Kerkrade ontdekt.

Vijftig vaten
Op de oplegger liggen ongeveer zo'n vijftig vaten. De politie onderzoekt of er sprake is van gedumpt drugsafval uit bijvoorbeeld een xtc-lab. De brandweer en een gespecialiseerd bedrijf zijn ingeschakeld om de weggelekte vloeistof en de vaten met chemicaliën veilig te stellen en af te voeren.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen