Overslaan en naar de inhoud gaan

Stormschade vooral dakpannen, schuttingen en tuinmuurtjes

Geplaatst opvrijdag 19 januari 2018 - 11:03

Vooral dakpannen, schuttingen en tuinmuren hebben het donderdag tijdens de storm die over Limburg trok begeven.

Dat melden woningstichtingen in Noord- en Midden Limburg.

Meldingen
Bij de corporaties Wonen Limburg en Woonwenz zijn in totaal zo'n 250 schademeldingen binnengekomen. Volgens directeur Frank van Engelen van Woonwenz in Venlo valt dat mee gezien de kracht van de storm. Hij verwacht de komende dagen ook nameldingen van huurders omdat niet altijd meteen te zien is of er schade is aan een pand.

Lees ook: Meer dan duizend telefoontjes voor hulpdiensten tijdens storm

Eigendom
Volgens Wonen Limburg wordt alles vergoed wat eigendom is van de woningstichting. Een zelfgeplaatste schutting die omgewaaid is valt daar niet onder, vertelt Esther Blom van Wonen Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen