Overslaan en naar de inhoud gaan

Stormloop op zwembad, gemeente zet verkeersregelaars in

Geplaatst opwoensdag 20 juli 2016 - 7:03

De gemeente Gulpen-Wittem heeft dinsdag extra verkeersregelaars ingezet om de stormloop op zwembad Mosaqua in goede banen te leiden.

Door het plotselinge tropische zomerweer trokken zwemliefhebbers massaal naar het zwembad. Dat leidde tot een topdrukte op de toegangswegen naar Mosaqua.

Parkeerplaatsen
Vanaf woensdag is bij het zwembad aan de Landsraderweg ook een extra parkeerterrein beschikbaar. De gemeente Gulpen-Wittem huurt dat stuk land van een boer.

Tropisch warm
Het parkeerterrein zal openblijven zolang het buiten tropisch warm blijft, zegt wethouder Piet Franssen van Verkeer.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Badmeester onder vuur na zwemverbod jongetje met diploma
Zwembad Mosaqua onder de loep bij gemeente
Warme zomer bezorgt zwembad Mosaqua topdrukte
Limburgse zwembaden laten allochtonen proefzwemmen
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen