Overslaan en naar de inhoud gaan

Stormloop op tickets Limburge horrormetalband

Geplaatst opdonderdag 1 december 2016 - 16:42

De kaartverkoop voor de Christmas Metalnight Amstelveen, waar ook de Limburgse metalband Carach Angren speelt, is de afgelopen dagen enorm toegenomen.

Dat bevestigt Gerard Lohuis, de directeur van poppodium P60.

ChristenUnie
De Amstelveense concertzaal P60 organiseert op kerstavond een metalavond. Ook de Limburgse horrormetalband Carach Angren is onderdeel van het programma, maar niet iedereen is blij met de komst van de Limbugers.

"Als Christen geloof ik dat er licht en duisternis is, en dit is duisternis", zegt raadslid Henk Stoffels van de lokale ChristenUnie. "En dan ook nog eens op kerstavond, wie verzint het?"

Lees ook: ChristenUnie fel tegen kerstoptreden Limburgse metalband

Gezondheid
De ChristenUnie wil dat het concert afgeblazen wordt. De partij maakt zich zorgen over de geestelijke gezondheid van de jeugd. De band zelf vindt dat bizar. "Ik kan me voorstellen dat mensen hiervan schrikken maar je moet het zien als een horrorfilm. Alles wat je daarin ziet, doe je thuis toch ook niet na?"

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ChristenUnie fel tegen kerstoptreden Limburgse metalband
Heavy Metal Cruise Spoilt Engine
Limburgse bands op heavy metalcruise door Caraïben
Heerlense MH17-bloemen te zien in Amstelveen
5000 zonnebloemen voor slachtoffers MH17
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen