Overslaan en naar de inhoud gaan

Stormloop op startbewijzen Amstel Gold Race

Geplaatst opdinsdag 2 oktober 2018 - 13:48

Het loopt storm bij het inschrijvingsbureau van de Amstel Gold Race toerversie. Na anderhalve dag staat de teller nu op ongeveer 9000 inschrijvingen.

Vanaf maandag konden de amateurs intekenen. De termijn loopt tot 31 oktober.

Gelijke kansen
Dit is het vierde jaar dat de organisatie niet meer de regel 'wie het eerst komt wie het eerst maalt' hanteert. "Je kunt net zo goed op 31 oktober inschrijven. Dan maak je evenveel kans als de renner die op 1 oktober al inschrijft", zegt organisator Roy Packbier. De organisatie wil iedereen een gelijke kans geven.

Loterij
Vorig jaar waren er rond de 25.000 inschrijvingen en moest er worden geloot door de organisatie. "We hebben plek voor 15.000 deelnemers. Helaas moet je dan veel mensen teleurstellen." Mochten er dit jaar weer zo veel mensen inschrijven dan is begin november de loting. Zaterdag 20 april staat de toerversie op het programma, een dag later op Eerste Paasdag is de wedstrijd voor de profs.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen