Overslaan en naar de inhoud gaan

Stormloop op startbewijzen Amstel Gold Race

Geplaatst opdinsdag 2 oktober 2018 - 13:48

Het loopt storm bij het inschrijvingsbureau van de Amstel Gold Race toerversie. Na anderhalve dag staat de teller nu op ongeveer 9000 inschrijvingen.

Vanaf maandag konden de amateurs intekenen. De termijn loopt tot 31 oktober.

Gelijke kansen
Dit is het vierde jaar dat de organisatie niet meer de regel 'wie het eerst komt wie het eerst maalt' hanteert. "Je kunt net zo goed op 31 oktober inschrijven. Dan maak je evenveel kans als de renner die op 1 oktober al inschrijft", zegt organisator Roy Packbier. De organisatie wil iedereen een gelijke kans geven.

Loterij
Vorig jaar waren er rond de 25.000 inschrijvingen en moest er worden geloot door de organisatie. "We hebben plek voor 15.000 deelnemers. Helaas moet je dan veel mensen teleurstellen." Mochten er dit jaar weer zo veel mensen inschrijven dan is begin november de loting. Zaterdag 20 april staat de toerversie op het programma, een dag later op Eerste Paasdag is de wedstrijd voor de profs.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen