Overslaan en naar de inhoud gaan

Stormloop op kaarten André Rieu: binnen twee uur uitverkocht

Geplaatst opvrijdag 12 oktober 2018 - 15:27

De drie concerten van André Rieu die gepland staan voor volgend jaar juli waren vrijdagochtend binnen twee uur uitverkocht.

Daarop besluit Rieu nu om drie extra concerten te geven, zodat de fans die misgrepen alsnog een kaartje kunnen bemachtigen.

Gepland
De extra concerten staan gepland op 12, 13 en 14 juli. In totaal geeft de maestro daarmee zes zomeravondconcerten op het Vrijthof in Maastricht. De kaartverkoop van de extra concerten begint vrijdagmiddag om 16:00 uur.

Lees ook: Meewalsen met Rieu op Vrijthof tijdens jubileumeditie

Recordaantal
Afgelopen zomer gaf de André Rieu met zijn Johan Strauss Orkest een recordaantal van dertien concerten in Maastricht. Daar kwamen zo’n 150.000 bezoekers op af.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen