Overslaan en naar de inhoud gaan

Storm: wandelaar komt onder een boom terecht en overlijdt

Geplaatst opdonderdag 11 maart 2021 - 13:00

Een wandelaar in Bemelen is donderdagmiddag overleden nadat hij geraakt werd door een omvallende boom.

Het ongeval gebeurde rond 11:45 uur vlakbij het groeve 't Rooth. Dit meldt de politie. Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten is de man ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

Storm
Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om een ontwortelde boom die door de storm is omgevallen en op de persoon is terechtgekomen.

Het slachtoffer zou volgens een verslaggever ter plaatse alleen aan het wandelen zijn geweest.

De politie gaat uit van een noodlottig ongeval.

Boomrijke gebieden vermijden
Mensen worden met klem opgeroepen om boomrijke gebieden te vermijden. "Door de storm hebben wij donderdagochtend zeer veel meldingen ontvangen van omgevallen bomen, losgerukte daken etc. Dit gaat met zo’n kracht gepaard dat er helaas zelfs een dodelijk slachtoffer te betreuren is."

Het gebied waar het noodlottige ongeval gebeurde zal worden afgezet omdat het op dit moment te gevaarlijk is voor wandelaars. Dit laat de verslaggever ter plaatse weten.

Video: L1
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen