Overslaan en naar de inhoud gaan

Storm op zee: artiest schrapt optreden Zomerparkfeest

Geplaatst opzaterdag 10 augustus 2019 - 17:51

Een Indiase band die zaterdagavond zou optreden op het Zomerparkfeest in Venlo heeft het optreden moeten annuleren.

De leden van Peter Cat Recording Co. staan vast in Dover, zo laat de organisatie van het festival weten. Door de hevige wind vaart de ferry richting Calais zaterdag niet.

Vervanger
'Overmacht dus', zo schrijft de organisatie van het Zomerparkfeest op de website. 'Maar, niet getreurd! Er is ook goed nieuws. We hebben niemand minder dan Indian Askin bereid gevonden om last minute in te vallen vanavond!'

Zondag
Het Zomerparkfeest bekijkt of Peter Cat Recording Co. zondag alsnog een plekje kan krijgen op een van de podia in Venlo.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen