Overslaan en naar de inhoud gaan

Storm op til voor Fortuna in Breda

Geplaatst opdonderdag 20 oktober 2016 - 14:10

"Ik verwacht dat het gaat stormen in Breda", voorspelt Fortuna-trainer Ben van Dael over de wedstrijd vrijdagavond tegen NAC.

In figuurlijke zin uiteraard. NAC is getergd na twee verliespartijen, waarvan vorige week een pijnlijke nederlaag tegen Telstar.

Druk
"NAC zal vanaf het begin stevig druk zetten." Reden waarom Fortuna volgens Van Dael vanaf de eerste minuut bij de les moet zijn. "Dat heb ik het team ook nadrukkelijk meegegeven." Welke spelers de club uit Breda tegen Fortuna op het veld brengt, is nog even afwachten.

Aanhang
Trainer Marinus Dijkhuizen lijkt wat zoekende qua opstelling de laatste wedstrijden. "Maar wie er ook speelt", zegt Van Dael. "NAC uit is sowieso een zware wedstrijd." Alleen al vanwege het grote aantal NAC-aanhangers op de tribunes.

Schorsing
Bij Fortuna ontbreekt vrijdagavond Aziz Khalouta. Hij kreeg de afgelopen wedstrijden vier gele kaarten. Dankzij een gele prent van vorig jaar die nog meetelt, is de aanvaller geschorst voor de wedstrijd tegen NAC. Zijn plaats op de linkervleugel wordt waarschijnlijk ingenomen door Stefan Askovski. Verder speelt Fortuna naar verwachting in de normale opstelling. Met Torunarigha in spits en Ospitalieri als linksback.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Turkse club weigert Fortuna-aanwinst vrij te geven
Fortuna-aanwinst Askovski is speelgerechtigd
De prijs van succes: hoe ziet Fortuna er straks uit?
Nieuwe Fortuna-trainer mag meteen pittige puzzel leggen
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen