Boom Kelpen Oler storm (16 feb 2020)

Storm Dennis: brandweer krijgt bijna 100 meldingen

De Limburgse brandweer heeft zondagmiddag tijdens storm Dennis bijna 100 meldingen van stormschade gekregen.

storm - 16 feb 2020
Eerste officiële lentedag van het jaar een feit

Zondag gaat de boeken in als de eerste officiële lentedag van dit jaar. In Arcen werd de hoogste temperatuur genoteerd: 18,3 graden. Dat is een datumrecord voor dit weerstation.

Prins Kerkrade 'waait'van gevel af (16 feb 2020)
Stormmeldingen door harde windstoten

De storm Dennis zorgt op verschillende plekken in de provincie voor meldingen van schade.

istock wind
Code geel: weer kans op zware windstoten

Er staat zondag een krachtige wind met kans op windstoten tot ongeveer 90 km per uur. Daarom heeft het KNMI code geel afgegeven.

kinderoptocht Sittard (15 feb 2020)
Storm Dennis: verschillende carnavalsoptochten afgelast

Verschillende carnavalsoptochten gaan zondag niet door vanwege storm Dennis, die naar verwachting gepaard gaat met flinke windstoten tot 90 kilometer per uur.

Bomen omgewaaid A2 Ell (11 feb 2020)
Onstuimig weer zorgt opnieuw voor overlast in Limburg

Limburg heeft dinsdag te maken met onstuimig weer. Er raast een stevige wind over onze provincie die gepaard gaat met regen- en hagelbuien.

dakdekker 2
Dakdekkers waarschuwen: check je dak vóór storm Dennis

Dakdekkers in Limburg hebben het druk na de storm van afgelopen zondag. En een nieuwe storm genaamd Dennis staat alweer voor de deur.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten