Watersportvereniging Nautilus Roermond (26 aug 2020)

Een wilde nacht met Francis? Vergeet het maar

Zomerstorm Francis raasde over Nederland maar in de stadshaven van Roermond bleef het bij een koel 'briesje' volgens doorgewinterde varensgasten.

Stormschade Melderslo (11 feb 2020)
Zware windstoten door zomerstorm Francis

Zomerstorm Francis raast woensdagochtend over Nederland. In de ochtend en het eerste deel van de middag krijgt Limburg te maken met onstuimig weer en zware windstoten.

stock weer storm regen
Waarschuwing: opnieuw kans op zware windstoten

Voor het vierde weekend op rij gaat het weer flink waaien in Limburg. Tijdens regenbuien is er zaterdagmiddag kans op zware windstoten, van 80 tot 90 kilometer per uur.

ANP-407145774
Pleidooi voor één protocol bij slecht weer tijdens carnaval

Jos Hessels, voorzitter van de Bond voor Carnavalsverenigingen in Limburg (BCL), pleit voor één gezamenlijk beleid bij slecht weer tijdens de carnavalsdagen.

Edit - Indoor optocht Weert (23 feb 2020)
Omgekeerde wereld in Weert: mensen trekken langs wagens

Door het slechte weer had Weert zondagmiddag een alternatieve optocht: in een grote hal gingen mensen langs de wagens in plaats van andersom.

Boonte storm (23 feb 2020)
Opluchting in Maastricht: Grote optocht gaat door

De Boonte Störm in Maastricht gaat zondag door, ondanks de voorspelde regen en de harde windstoten. Wel nemen de organisatie en de gemeente een aantal veiligheidsmaatregelen.

Slecht weer carnaval 2020 (23 feb 2020)
Kaart: deze carnavalsoptochten gaan zondag niet door

Steeds meer optochten worden afgelast in verband met de zware windstoten die zondag worden voorspeld. In dit overzicht kunt u volgen welke optochten niet doorgaan.

Optocht Heerlen 2019
Optocht Heerlen uitgesteld om weersverwachting

De grote optocht van Heerlen gaat zondag niet door.

Optocht Weert
Steeds meer optochten afgelast: ook Sittard gaat niet door

De optocht in Sittard gaat zondag niet door. Eerder werd bekend dat optochten in Weert en Hunsel afgelast worden in verband met de harde wind die wordt voorspeld.

Wind paraplu regen harde wind storm stock
Code geel: opnieuw waarschuwing voor zware windstoten

Tijdens regenbuien kan het donderdagavond weer flink gaan waaien. Het KNMI heeft code geel afgegeven voor zware windstoten, van 75 tot 90 kilometer per uur.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten