Overslaan en naar de inhoud gaan

Storingen bij Ziggo door warmte

Geplaatst opdonderdag 25 augustus 2016 - 9:44

Klanten van Ziggo kunnen te maken hebben met slechte internet- en televisieverbindingen door het warme weer.

Door de hitte van de afgelopen dagen werkt een aantal eindversterkers niet goed. Dat zijn de grijze kasten die in de straat staan, dus niet de kastjes bij mensen thuis.

Koeling
Volgens een woordvoerder van Ziggo worden sommige van die kasten heel warm en heeft dat effect op de apparatuur en dus de verbindingen. Om dat te repareren is koeling met bijvoorbeeld ventilatoren nodig.

Maatregelen
Toch is het lastig om maatregelen te nemen, omdat niet duidelijk is welk kasten door de hitte niet goed werken. In Nederland zijn er vele tienduizenden kastjes; pas als er melding wordt gedaan kan een monteur aan de slag.

Omdat veel eindversterkers de geest hebben gegeven, kan het volgens Ziggo even duren voor het euvel is verholpen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Problemen met internet Ziggo-klanten verholpen
Vrouw verruilt Amsterdam voor Limburg vanwege storing
Limburg zonder internet na storing bij Ziggo
ANP
Ziggo-klanten worden weer doorverbonden met L1
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen