Overslaan en naar de inhoud gaan

Stoïcijnse Van Bommel met PSV op bezoek bij amateurs

Geplaatst opwoensdag 26 september 2018 - 10:04

Mark van Bommel verwacht van zijn team woensdagavond in de wedstrijd tegen de amateurs van Maassluis dezelfde instelling als de voorgaande weken.

PSV treedt woensdagavond in de eerste ronde van de KNVB beker aan tegen tweedeklasser Excelsior Maassluis.

Geen verschil
PSV speelde vorige week nog tegen FC Barcelona en won afgelopen weekend royaal van Ajax. Toch maakt dat geen verschil in de benadering van de bekerwedstrijd. "Je gaat naar een amateurcomplex, daar zitten 3500 toeschouwers, het is kunstgras, dat zijn allemaal facetten die het anders maken. Dat is het mooie. De bedoeling is dat het niet uitmaakt tegen wie je speelt maar dat je tóch dat niveau haalt." Dat zegt PSV-trainer Mark van Bommel op de persconferentie voorafgaand aan het bekerduel.

Lees ook: Eclatante zege PSV-coach Van Bommel in Eredivisie-topper

Motivatieproblemen
De coach wil nog niet zeggen of hij in zijn opstelling gaat wisselen. Op de vraag of hij zelf als speler wel eens motivatieproblemen had voor dit soort wedstrijden antwoordt hij vastberaden. "Nee".

Eindverantwoordelijke
Van Bommel wist in zijn carrière als PSV-speler in 2005 de KNVB beker te winnen. In 2006 won hij de Spaanse beker als speler van FC Barcelona. Daarna won hij ook nog twee keer de Duitse beker met Bayern München. Toen dacht hij al meer aan het team dan aan zichzelf, maar hij was geen eindverantwoordelijke. "Nu moet ik de belangrijke keuzes maken", zo vertelt hij.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen