Overslaan en naar de inhoud gaan

Stoeptegel Kerkrade afkomstig uit perkje

Geplaatst opdinsdag 27 maart 2018 - 20:48

De stoeptegel die zondagochtend in Kerkrade op een auto werd gegooid die over de Roderlandbaan reed, was naar alle waarschijnlijkheid afkomstig uit een perkje daar vlakbij.

Dat werd dinsdagavond bekendgemaakt tijdens een uitzending van Opsporing Verzocht.

Ongedeerd
De halve stoeptegel klapte door de voorruit van een 69-jarige automobilist uit het Duitse Baesweiler, niet ver van Kerkrade. De man bleef wonder boven wonder ongedeerd, en kon zijn auto veilig aan de kant zetten.

Lees ook: Stenengooier Kerkrade: automobilist vond stoeptegel in auto

Poging tot doodslag
Volgens de politie is de tegel vanaf het viaduct van de Kloosterbosstraat omlaag gegooid naar de verzonken Roderlandbaan. De politie is op zoek naar getuigen die zondagmorgen rond 6:00 uur daar iets verdachts hebben gezien. De dader of daders hangt een vervolging voor poging tot doodslag boven het hoofd.

Video: Opsporing Verzocht
Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen