Overslaan en naar de inhoud gaan

Stoeptegel Kerkrade afkomstig uit perkje

Geplaatst opdinsdag 27 maart 2018 - 20:48

De stoeptegel die zondagochtend in Kerkrade op een auto werd gegooid die over de Roderlandbaan reed, was naar alle waarschijnlijkheid afkomstig uit een perkje daar vlakbij.

Dat werd dinsdagavond bekendgemaakt tijdens een uitzending van Opsporing Verzocht.

Ongedeerd
De halve stoeptegel klapte door de voorruit van een 69-jarige automobilist uit het Duitse Baesweiler, niet ver van Kerkrade. De man bleef wonder boven wonder ongedeerd, en kon zijn auto veilig aan de kant zetten.

Lees ook: Stenengooier Kerkrade: automobilist vond stoeptegel in auto

Poging tot doodslag
Volgens de politie is de tegel vanaf het viaduct van de Kloosterbosstraat omlaag gegooid naar de verzonken Roderlandbaan. De politie is op zoek naar getuigen die zondagmorgen rond 6:00 uur daar iets verdachts hebben gezien. De dader of daders hangt een vervolging voor poging tot doodslag boven het hoofd.

Video: Opsporing Verzocht
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen