Overslaan en naar de inhoud gaan

Stinkend busje leidt naar drugspand Brunssum

Geplaatst opvrijdag 23 januari 2015 - 15:21

Door goed ruikwerk van de speurneuzen bij de marechaussee is in Brunssum donderdag een drugspand opgerold.

Het pand kwam in beeld nadat in de nacht van woensdag op donderdag de marechaussee in de buurt van het Navo-hoofdkwartier in Brunssum twee mannen in een busje aan de kant zette. In het busje hing een flinke wietlucht, en bij doorzoeking bleek achter de stoelen een paar zakken met hennepafval te liggen.

Brunssum en Bosnië
De inzittenden uit Brunssum en Bosnië-Herzegovina zijn daarop aangehouden, waarna donderdag de politie en de marechaussee binnenvielen bij het drugspand. Daar lag 11 kilo aan gedroogde hennep, materiaal voor de hennepteelt en ruim 17.000 euro aan contanten. De spullen zijn allemaal in beslag genomen, de verdachten zitten vast.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Aanhoudingen voor cocaïnesmokkel in bloemen op MAA
Politiehelikopter
Helikopter vindt hennep in Echt-Susteren
Drugskoerier leidt naar hennepkwekerij Heerlen
Venlonaar gepakt bij wietkwekerij Eindhoven
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen