Optreden Sting op Bospop alsnog geannuleerd

Het optreden van Sting op Bospop gaat niet door.

Video: Bospop bijna klaar voor drukste editie ooit

Het festivalterrein van Bospop is bijna klaar voor de 39ste editie van het festijn. Vrijdag barsten drie dagen festivalgeweld los in Weert.

Sting cancelt alle concerten in aanloop naar Bospop

De Britse zanger Sting heeft alle concerten in aanloop naar festival Bospop in Weert afgezegd.

Bospop: nog geen zorgen over optreden Sting

Bospop in Weert is niet bang dat afsluiter Sting komende zondag verstek laat gaan op het festival.

Flogging Molly en schreeuw-cultheld Jimmy Barnes op Bospop

Na grote namen als Snow Patrol, Sting en John Fogerty komen ook Flogging Molly, James Morisson en Jimmy Barnes naar Bospop.

Variatie op Bospop: Sting, Skunk Anansie, Snow Patrol en meer

Sting, Snow Patrol en John Fogerty maken hun opwachting tijdens de 39ste editie van Bospop. Verder komen onder anderen ook Matt Simons, The Specials en Skunk Anansie volgend jaar naar Weert.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten