Overslaan en naar de inhoud gaan

Stille tocht trekt ruim driehonderd mensen in Blerick

Geplaatst opvrijdag 16 maart 2018 - 20:03

Ruim driehonderd mensen waren vrijdagavond in Blerick toegestroomd voor een stille tocht voor de vermoorde Kemal Zengin en Ömer Köksal.

Kemal Zengin (44) werd vorig jaar op 22 augustus doodgeschoten op de Blerickse Klingerbergsingel. Op 1 november werd de 22-jarige Ömer Köksal op klaarlichte dag doodgeschoten. Daarna ontstond er grote onrust in de wijk Vastenavondkamp. Het was toen de derde schietpartij in een paar maanden tijd.

Mankracht
De stille tocht ging van het Vastenavondkamp naar de Klingerberg. De tocht was eigenlijk bedoeld om te protesteren tegen het stilleggen van het onderzoek in de zaak Zengin. Doordat er veel grote onderzoeken liepen, had de politie de afgelopen maanden simpelweg geen mankracht om de zaak de nodige aandacht te geven. Deze week werd bekend dat de politie alsnog verder gaat met het onderzoek.

Lees ook: Politie doet opnieuw onderzoek naar moord op Zengin

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen