Overslaan en naar de inhoud gaan

Stille tocht in Brunssum voor slachtoffertje brand

Geplaatst opdinsdag 8 oktober 2019 - 12:26

In Brunssum wordt woensdag een stille tocht gehouden voor het meisje dat door een brand in haar ouderlijke woning om het leven kwam.

De kleding van de vijfjarige Fthawft vatte vlam nadat ze in huis langs een brandende kaars liep. Haar moeder liep zware brandwonden op.

Omstanders
Buurbewoners hebben het meisje uit de woning gered, maar ze liep zo’n ernstige brandwonden op, dat ze het niet heeft gehaald.

Lees ook: Vijfjarig meisje komt om na brand Brunssum

Stille tocht
De tocht, die om 19:00 uur begint, gaat van het gemeentehuis aan het Lindeplein naar de wijk waar het meisje woonde

Geen kaarsen
Iedereen die meeloopt wordt nadrukkelijk gevraagd geen kaarsen mee te nemen, ook geen elektrische kaarsen. De organisatie heeft liever dat deelnemers aan de tocht een witte roos meenemen.

Lees ook: Duizenden euro's voor uitvaart slachtoffertje brand

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen