Overslaan en naar de inhoud gaan

Stijn Daemen rijdt als stagiair bij Belgische wielerploeg

Geplaatst opdinsdag 3 augustus 2021 - 21:07

Wielrenner Stijn Daemen (22) uit Landgraaf zal de rest van het seizoen als stagiair aan de slag gaan bij de Belgische wielerformatie Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux.

De ploegleiding van Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux heeft gezien dat de twintiger zich het laatste anderhalf jaar goed heeft ontwikkeld als wielrenner.

Kans
"Ik ben erg blij dat ik de kans krijg om mezelf te laten zien in een World Tour-trui. Ik voelde me altijd goed in Belgische teams, dus ik wil deze kans bij Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux met beide handen grijpen!", laat Daemen weten.

Profcontract
Tijdens deze stageperiode kan Daemen zich laten zien bij de grote jongens. Zo hoopt hij definitief een profcontract te veroveren. De 22-jarige Daemen zal onder andere aan de start verschijnen bij een drietal wedstrijden.

Vorig jaar werd Daemen Nederlands kampioen wielrennen bij de beloften. De afgelopen twee seizoenen reed hij bij À Bloc CT.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen