Overslaan en naar de inhoud gaan

Stichting Odeon Venray heeft exploitant

Geplaatst opwoensdag 16 september 2015 - 6:34

De stichting Odeon heeft een kandidaat voorgedragen die het leerwerkbedrijf in haar café- restaurant mag voortzetten.

Als de gemeente Venray haar zegen geeft, wil de exploitant op 1 november aan de slag.

Failliet
Wie de opvolger wordt van Floris, dat in februari van dit jaar failliet ging, wordt pas bekendgemaakt als de gemeente goedkeuring heeft gegeven. Het fiat van de gemeente wordt gevraagd omdat die garant staat voor het aflossen van de lening die Odeon bij de bank heeft afgesloten voor de bouw van het repetitielokaal.

Lees: Huurbaas vraagt faillissement Floris in Venray aan

Praktijkervaring
De nieuwe exploitant gaat kansarme werklozen opleiden voor een baan in de horeca. Zij doen praktijkervaring op in het café-restaurant. Odeon, de stichting die voor harmonie Euterpe en showkorps Sint Petrus’ Banden het repetitielokaal in de Hoenderstraat beheert, heeft het volste vertrouwen in de nieuwe exploitant.De kandidaat-huurder komt uit de regio en heeft ervaring als aanbieder van leerwerktrajecten. Odeon wordt de tweede vestiging.

Toestemming
Verder ziet het bedrijfsplan er degelijk uit, aldus penningmeester Sef Raedts van Odeon. Odeon heeft het bedrijfsplan zorgvuldig doorgerekend en als financieel haalbaar bestempeld. De voordracht en het bedrijfsplan zijn deze week naar de gemeente gestuurd en moeten nog bestudeerd worden.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Slechte boekhouding frustreert doorstart Floris
Huurbaas vraagt faillissement van Floris in Venray aan
Ook stichting Floris in Venray nu failliet
Stichting Odeon Venray in grote geldnood
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen