Overslaan en naar de inhoud gaan

Stevige nederlaag voor Eaters in Den Haag

Geplaatst opvrijdag 15 oktober 2021 - 22:55

De ijshockeyers van Snackpoint Eaters Limburg hebben in Den Haag in de strijd om de Beker van Nederland een stevige nederlaag geleden.

Hijs Hokij versloeg in de Uithof in de hofstad de mannen uit Geleen met 9-1.

Achterstand
De Geleense mannen stonden nauwelijks drie minuten op het ijs toen Jay Huisman de puck van Ronald Wurm kreeg en de 1-0 voor Hijs Hokij scoorde. Zes minuten later verdubbelde Jay de Ruiter de voorsprong en na nauwelijks tien minuten stonden de Haagse ijshockeyers al met 3-0 voor.

Twee minuten voor het einde van de eerste periode liet Joey Geurts een treffer voor Eaters noteren door combinatie met Luca Heutmekers en Mordy Munichman met succes af te ronden: 3-1. Een minuut later lag de puck opnieuw in het Geleense doel en keek Eaters tegen een 4-1 achterstand aan.

Tweede periode
Hijs Hokij bouwde in de tweede periode de voorsprong verder uit. Jurryt Smid scoorde 5-1, Alan van Bentem maakte er 6-1 van en Ronald Wurm tekende voor 7-1. Ronald Wurm verzilverde kort voor het einde van de tweede periode een aanval met Justin Evers en bracht 8-1 op het scorebord.

Slotperiode
In de laatste periode hielden de Haagse ijshockeyers zich in toom. Vier minuten voor tijd bepaalde Alan van Bentem de eindstand op 9-1.

Zondag vervolg
Zondag wordt de strijd om de Beker van Nederland voortgezet. Dan nemen de Geleense ijshockeyers het om 19:00 uur in eigen huis opnieuw op tegen Hijs Hokij Den Haag.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen