Stock politie_HD

Dronken vrouw en wraakzuchtige man van de straat geplukt

Een vrouw heeft zaterdagmiddag in Stevensweert haar rijbewijs in moeten leveren bij de politie, omdat ze te veel gedronken had. Een man met wie zij een conflict had is vervolgens op heterdaad door de politie betrapt, toen die de auto van de vrouw aan het vernielen was.

branden Stevensweert (5 aug 2020)
Opruimen geperst groenafval moet brandstichting voorkomen

Al het maai-afval dat in Midden-Limburg aan de oevers van bassins en beken ligt wordt direct weggehaald. Dat moet voorkomen dat brandstichters het gedroogde afval in de fik steken.

branden Stevensweert (5 aug 2020)
Pyromanen hebben het gemunt op hooibalen Stevensweert

Voor de tweede nacht op rij zijn rond Stevensweert diverse hooibalen in brand gevlogen. De brandweer gaat uit van brandstichting.

branden Stevensweert (5 aug 2020)
Buitenbrandjes houden brandweer Stevensweert nacht bezig

De brandweer van Stevensweert is in de nacht van dinsdag op woensdag druk geweest met meerdere buitenbrandjes.

Ongeval Maasbracht - 20 jul 2020
Auto over de kop bij Maasbracht

Een auto is maandag op de Oude Maasweg bij Maasbracht over de kop geslagen. De bestuurder is ter plaatse in de ambulance onderzocht.

Andy de Heus Stevensweert Porta Isola
Justitie geeft niet op: hoger beroep in zaak Andy de Heus

Er komt voorlopig geen einde aan de zaak rondom de dood van Andy de Heus. Justitie is in hoger beroep gegaan tegen de zeventien jaar cel die Ronnie S. (52) vorige week kreeg opgelegd.

Ongeval Stevensweert (30 juni 2020)_HD
Auto botst tegen gevel in Stevensweert

Een auto is dinsdagmiddag in Stevensweert tegen de gevel van een woning gereden.

Andy de Heus
Geen levenslang, maar 17 jaar cel voor doden Andy de Heus

Geen levenslange celstraf, maar zeventien jaar in de gevangenis. Dat is wat de rechter betreft een passende straf voor Ronnie S. (52). Hij schoot in december 2012 zijn vriend en aangetrouwd familielid Andy de Heus dood.

Onderzoek blauwalg watermonster
Blauwalg in zwem- en vaarplas Stevensweert

In de noordkant van waterplas De Kis in Stevensweert kan niet meer veilig worden gezwommen vanwege blauwalg.

Maasgouw
Maasgouw wil nog verder groeien

Maasgouw wil groeien naar een inwonersaantal tot boven de 24.000. "Dat is ook voor ondernemers van belang dat het inwonersaantal op peil blijft, of dat het groeit."

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten