Overslaan en naar de inhoud gaan

Stevens nog niet klaar voor contractverlenging

Geplaatst opdinsdag 20 januari 2015 - 11:39

VfB Stuttgart is zeer te spreken over Huub Stevens. De Nederlandse trainer wil zich, ondanks de complimenten, nog niet uitspreken over zijn toekomst bij Die Schwaben.

“Hij brengt veel eigenschappen van deze regio met zich mee, en dan met name vlijt en eerzucht. Ik ben vooral te spreken over zijn manier van werken. Hoe hij het aanpakt, zijn samenwerking met technisch directeur Robin Dutt”, zegt voorzitter Bernd Wahler tegen Kicker.

Nog niet klaar
Toch is de Sittardenaar nog niet klaar om zijn toekomst aan de club te verbinden. “
Het is mooi om te horen. Ik heb nog een contract tot de zomer. Maar ik wil eerst kijken hoe ik me voel”, schuift hij de beslissing voor zich uit. De oud-international heeft geleerd van zijn ervaring van afgelopen seizoen, toen hij na de handhaving in de Bundesliga een langer verblijf bij VfB Stuttgart van de hand wees omdat hij aan rust toe was. "Ik kon toen de laatste vijf weken niet goed slapen. Dat was een signaal. Op dit moment slaap ik zeer goed."

Degradatiezone
Sinds de club de oud Roda JC-trainer in november 2014 terughaalde, wist hij de ploeg uit de degradatiezone te halen. Toch houdt de ploeg nog maar net met haar hoofd boven water. Stuttgart staat momenteel op de vijftiende plek met 17 punten uit 17 duels.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Huub Stevens maakt succesvolle rentree bij VfB Stuttgart
Huub Stevens hard onderuit tegen Huntelaar en co
Huub Stevens haalt uit naar zijn spelers
Bundesliga: Stevens remiseert, Verhaegh wint
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen