Overslaan en naar de inhoud gaan

'Stevens drong aan op wegsturen Roda-directeur Collard'

Geplaatst opwoensdag 7 maart 2018 - 8:05

Een van de adviezen die Huub Stevens had voor de Raad van Commissarissen van Roda JC was het wegsturen van Wim Collard als algemeen directeur van de club.

Dat beweert het Platform Roda JC op de eigen Facebook-pagina.

Sterk gemaakt
Het platform, een afvaardiging van fans, sponsoren en oud-spelers, heeft zich er naar eigen zeggen sterk voor gemaakt dat Stevens dit seizoen kon aanblijven als adviseur. De voormalige Roda-coach had vorige seizoen een groot aandeel in Roda's handhaving op het hoogste niveau. Het team bleef, onder leiding van Stevens, na een play-off-tweeluik tegen MVV ternauwernood in de Eredivisie.

In de wind geslagen
Nu is duidelijk geworden dat Stevens al eind 2017 stopte met het adviseurschap, nadat diverse adviezen van hem in de wind werden geslagen. Wel blijft hij nog als scout op de Duitse markt voor Roda actief.

Verwijt
Het platform betreurt het vertrek van Stevens. Ook verwijt zij de directie dat die niet onderkende dat Stevens zich niet serieus genoeg genomen voelde. Het platform noemt de handelswijze van de beleidsbepalers 'misselijkmakend'.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen