Pereira van MVV naar CSKA Sofia: 'Ik wil kampioen worden'

Steven Pereira verruilt MVV voor CSKA Sofia, de nummer twee van Bulgarije. Pereira wil met zijn nieuwe club kampioen worden.

MVV-sterkhouder neemt definitief afscheid: 'Bedankt'

Verdediger Steven Pereira (24) heeft zijn laatste wedstrijd voor MVV gespeeld. Via Facebook heeft hij afscheid genomen van de club.

Pereira na uitschakeling MVV: 'Intenties liggen elders'

Steven Pereira ging zaterdagavond met MVV voor de tweede keer in vijf dagen onderuit tegen Almere City. De verdediger gaf na afloop te kennen dat hij naar een andere club wil verkassen.

Steven Pereira verliest met Kaapverdië

Steven Pereira heeft met Kaapverdië van Oeganda verloren met 0-1. De MVV-verdediger werd voor het eerst voor zijn land geselecteerd.

Steven Pereira blijft bij MVV Maastricht

Verdediger Steven Pereira speelt ook volgend seizoen bij MVV Maastricht.

MVV wil zich tegen FC Oss revancheren

MVV liet in de wedstrijd tegen Achilles '29 dure punten liggen. De ploeg maakte het spel, maar kwam niet tot scoren. De Sterrendragers zijn uit op revanche.

Meespelen Pereira bij MVV nog onzeker

Het is nog niet zeker of verdediger Steven Pereira met MVV kan aantreden tegen FC Eindhoven.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten