Overslaan en naar de inhoud gaan

Steve Wijler wint indoor wereldbeker in Las Vegas

Geplaatst opzondag 10 februari 2019 - 10:32

Steve Wijler heeft in Las Vegas de finale om de indoor wereldbeker gewonnen.

De recurve-specialist uit Horn versloeg in de eindstrijd de Amerikaan Brady Ellison in de shoot off. Wijler werkte een 3-1 achterstand weg en was blij weer op de hoogste trede van het podium te staan.

Walsen
De
schutter won in de achtste finale met 7-1 van de Luxemburger Pit Klein en schakelde in de kwartfinale de Zuid-Koreaan Dong Nam Gu uit. In de halve finale walste Wijler met 6-0 over diens landgenoot Bonchan Ku heen.

Shoot off
Mike
Schloesser haalde het podium niet bij de compoundschutters. In de halve eindstrijd verloor de schutter uit Weustenrade in de shoot off van de latere winnaar Kris Schaff, waarna hij in de strijd om het brons met 147-149 van Braden Gellenthien verloor.

Gestrand
Recurveschutter Gabriela
Bayardo strandde in de kwartfinale bij de vrouwen. De partner van Mike Schloesser moest met 2-6 haar meerdere erkennen in de Zuid-Koreaanse Chae Young Kang. Bayardo had in de achtste finale de Britse Bryony Pitman met 7-3 uitgesahakeld.

Voor de eindstrijd van de wereldbeker in Las Vegas plaatsten zich de zestien beste compound- en recurveschutters op grond van hun resultaten bij de wedstrijden in Luxemburg, Macau, Rome en Nimes.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen