Overslaan en naar de inhoud gaan

Steve Wijler wint indoor wereldbeker in Las Vegas

Geplaatst opzondag 10 februari 2019 - 10:32

Steve Wijler heeft in Las Vegas de finale om de indoor wereldbeker gewonnen.

De recurve-specialist uit Horn versloeg in de eindstrijd de Amerikaan Brady Ellison in de shoot off. Wijler werkte een 3-1 achterstand weg en was blij weer op de hoogste trede van het podium te staan.

Walsen
De
schutter won in de achtste finale met 7-1 van de Luxemburger Pit Klein en schakelde in de kwartfinale de Zuid-Koreaan Dong Nam Gu uit. In de halve finale walste Wijler met 6-0 over diens landgenoot Bonchan Ku heen.

Shoot off
Mike
Schloesser haalde het podium niet bij de compoundschutters. In de halve eindstrijd verloor de schutter uit Weustenrade in de shoot off van de latere winnaar Kris Schaff, waarna hij in de strijd om het brons met 147-149 van Braden Gellenthien verloor.

Gestrand
Recurveschutter Gabriela
Bayardo strandde in de kwartfinale bij de vrouwen. De partner van Mike Schloesser moest met 2-6 haar meerdere erkennen in de Zuid-Koreaanse Chae Young Kang. Bayardo had in de achtste finale de Britse Bryony Pitman met 7-3 uitgesahakeld.

Voor de eindstrijd van de wereldbeker in Las Vegas plaatsten zich de zestien beste compound- en recurveschutters op grond van hun resultaten bij de wedstrijden in Luxemburg, Macau, Rome en Nimes.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen