Overslaan en naar de inhoud gaan

Steve Wijler wint indoor wereldbeker in Las Vegas

Geplaatst opzondag 10 februari 2019 - 10:32

Steve Wijler heeft in Las Vegas de finale om de indoor wereldbeker gewonnen.

De recurve-specialist uit Horn versloeg in de eindstrijd de Amerikaan Brady Ellison in de shoot off. Wijler werkte een 3-1 achterstand weg en was blij weer op de hoogste trede van het podium te staan.

Walsen
De
schutter won in de achtste finale met 7-1 van de Luxemburger Pit Klein en schakelde in de kwartfinale de Zuid-Koreaan Dong Nam Gu uit. In de halve finale walste Wijler met 6-0 over diens landgenoot Bonchan Ku heen.

Shoot off
Mike
Schloesser haalde het podium niet bij de compoundschutters. In de halve eindstrijd verloor de schutter uit Weustenrade in de shoot off van de latere winnaar Kris Schaff, waarna hij in de strijd om het brons met 147-149 van Braden Gellenthien verloor.

Gestrand
Recurveschutter Gabriela
Bayardo strandde in de kwartfinale bij de vrouwen. De partner van Mike Schloesser moest met 2-6 haar meerdere erkennen in de Zuid-Koreaanse Chae Young Kang. Bayardo had in de achtste finale de Britse Bryony Pitman met 7-3 uitgesahakeld.

Voor de eindstrijd van de wereldbeker in Las Vegas plaatsten zich de zestien beste compound- en recurveschutters op grond van hun resultaten bij de wedstrijden in Luxemburg, Macau, Rome en Nimes.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen