Overslaan en naar de inhoud gaan

Steve Wijler uitgeschakeld op WK in Den Bosch

Geplaatst opdinsdag 11 juni 2019 - 18:13

Handboogschutter Steve Wijler is in Den Bosch in de tweede ronde van het WK handboogschieten gesneuveld.

De recurveschutter uit Horn moest het opnemen tegen de Rus Artem Makhnenko en verloor met 6-2. In de eerste ronde had Wijler met dezelfde cijfers Tamimul Islam uit Bangladesh verslagen.

Uitschakeling
Wijler had zich voor het hoofdtoernooi geplaatst door in de kwalificatie 667 punten te schieten. Met die prestatie was de Midden-Limburgse boogschutter niet tevreden. "Het is een jaar van ups en downs", zei hij op Pinkstermaandag na de kwalificatie tegen L1, "maar morgen is weer een nieuwe dag!" Die eindigde voor Wijler met uitschakeling in de tweede ronde.

Recurveteams
Steve Wijler is wel nog in de strijd voor de wereldtitel bij de recurveteams. Rick van der Ven, Sjef van den Berg en de schutter uit Horn werden tweede in de kwalificatie achter Zuid-Korea . Het drietal moet het woensdag opnemen tegen Oekraïne.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen