Overslaan en naar de inhoud gaan

Steve Wijler uitgeschakeld op WK in Den Bosch

Geplaatst opdinsdag 11 juni 2019 - 18:13

Handboogschutter Steve Wijler is in Den Bosch in de tweede ronde van het WK handboogschieten gesneuveld.

De recurveschutter uit Horn moest het opnemen tegen de Rus Artem Makhnenko en verloor met 6-2. In de eerste ronde had Wijler met dezelfde cijfers Tamimul Islam uit Bangladesh verslagen.

Uitschakeling
Wijler had zich voor het hoofdtoernooi geplaatst door in de kwalificatie 667 punten te schieten. Met die prestatie was de Midden-Limburgse boogschutter niet tevreden. "Het is een jaar van ups en downs", zei hij op Pinkstermaandag na de kwalificatie tegen L1, "maar morgen is weer een nieuwe dag!" Die eindigde voor Wijler met uitschakeling in de tweede ronde.

Recurveteams
Steve Wijler is wel nog in de strijd voor de wereldtitel bij de recurveteams. Rick van der Ven, Sjef van den Berg en de schutter uit Horn werden tweede in de kwalificatie achter Zuid-Korea . Het drietal moet het woensdag opnemen tegen Oekraïne.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen