Overslaan en naar de inhoud gaan

Steve Wijler met team naar strijd brons

Geplaatst opmaandag 26 juli 2021 - 9:17

De Nederlandse handboogschutters, met Steve Wijler uit Ohé en Laak, kunnen hooguit brons pakken in de landenwedstrijd op de Olympische Spelen.

Steve Wijler, Sjef van den Berg en Gijs Broeksma waren in de halve finales kansloos tegen Taiwan: 0-6 (53-56 52-54 55-59).

Japan
Oranje gaat nu met Japan, dat via een shoot-off met 5-4 verloor van het favoriete Zuid-Korea, strijden om de bronzen medaille. Die wedstrijd wordt maandagochtend gespeeld.

Zilver
Wijler veroverde zaterdag met Gabriela Schloesser zilver in de gemengde landenwedstrijd. Dat betekende de eerste medaille van TeamNL op de Spelen van Tokio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen