Overslaan en naar de inhoud gaan

Steve Wijler Europees recurvekampioen

Geplaatst opzaterdag 1 september 2018 - 18:07

Steve Wijler is in het Poolse Legnica Europees recurvekampioen geworden.

De handboogschutter uit Horn versloeg in de finale Dan Olaru uit Moldavië met 5-6.

Wereldranglijst
Wijler, derde op de wereldranglijst bij de recurve-schutters, had zich voor de finale in de Poolse stad geplaatst na overwinningen op de Belg Jarno De Smedt, Samuli Piippo uit Finland. In de halve finale had hij Heorhiy Ivanytskyy uit Oekraïne verslagen.

Zilver voor Schloesser en Vermeulen
Mike Schloesser en Jody Vermeulen verloren de finale bij de gemengde teams. De compoundspecialist en zijn partner moesten met 153-157 hun meerdere erkennen in Jean Phiippe Boulch en Sophie Dodemont, die voor Frankrijk uitkwamen.

Schloesser was in de strijd om de indviduele compoundtitel in de kwartfinale gesneuveld. De wereldkampioen indoor ging daarin met 144-145 onderuit tegen de Fransman Pierre-Julien Deloche.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen