Overslaan en naar de inhoud gaan

Steve Wijler Europees recurvekampioen

Geplaatst opzaterdag 1 september 2018 - 18:07

Steve Wijler is in het Poolse Legnica Europees recurvekampioen geworden.

De handboogschutter uit Horn versloeg in de finale Dan Olaru uit Moldavië met 5-6.

Wereldranglijst
Wijler, derde op de wereldranglijst bij de recurve-schutters, had zich voor de finale in de Poolse stad geplaatst na overwinningen op de Belg Jarno De Smedt, Samuli Piippo uit Finland. In de halve finale had hij Heorhiy Ivanytskyy uit Oekraïne verslagen.

Zilver voor Schloesser en Vermeulen
Mike Schloesser en Jody Vermeulen verloren de finale bij de gemengde teams. De compoundspecialist en zijn partner moesten met 153-157 hun meerdere erkennen in Jean Phiippe Boulch en Sophie Dodemont, die voor Frankrijk uitkwamen.

Schloesser was in de strijd om de indviduele compoundtitel in de kwartfinale gesneuveld. De wereldkampioen indoor ging daarin met 144-145 onderuit tegen de Fransman Pierre-Julien Deloche.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen