Overslaan en naar de inhoud gaan

Steve Wijler Europees recurvekampioen

Geplaatst opzaterdag 1 september 2018 - 18:07

Steve Wijler is in het Poolse Legnica Europees recurvekampioen geworden.

De handboogschutter uit Horn versloeg in de finale Dan Olaru uit Moldavië met 5-6.

Wereldranglijst
Wijler, derde op de wereldranglijst bij de recurve-schutters, had zich voor de finale in de Poolse stad geplaatst na overwinningen op de Belg Jarno De Smedt, Samuli Piippo uit Finland. In de halve finale had hij Heorhiy Ivanytskyy uit Oekraïne verslagen.

Zilver voor Schloesser en Vermeulen
Mike Schloesser en Jody Vermeulen verloren de finale bij de gemengde teams. De compoundspecialist en zijn partner moesten met 153-157 hun meerdere erkennen in Jean Phiippe Boulch en Sophie Dodemont, die voor Frankrijk uitkwamen.

Schloesser was in de strijd om de indviduele compoundtitel in de kwartfinale gesneuveld. De wereldkampioen indoor ging daarin met 144-145 onderuit tegen de Fransman Pierre-Julien Deloche.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Ook in 2020 komt er op Hemelvaartsdag 21 mei weer een nieuwe lijst met de leukste Limburgse liedjes aller tijden voorbij op L1 Radio. Deze wordt op L1 TV ondersteund door een marathonuitzending met de mooiste clips uit de L1mbo Top 100 van de afgelopen jaren. Maar zover is het nog niet, want er moet nog gestemd worden.

Je kunt hier stemmen
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen