Overslaan en naar de inhoud gaan

Steve Wijler Europees recurvekampioen

Geplaatst opzaterdag 1 september 2018 - 18:07

Steve Wijler is in het Poolse Legnica Europees recurvekampioen geworden.

De handboogschutter uit Horn versloeg in de finale Dan Olaru uit Moldavië met 5-6.

Wereldranglijst
Wijler, derde op de wereldranglijst bij de recurve-schutters, had zich voor de finale in de Poolse stad geplaatst na overwinningen op de Belg Jarno De Smedt, Samuli Piippo uit Finland. In de halve finale had hij Heorhiy Ivanytskyy uit Oekraïne verslagen.

Zilver voor Schloesser en Vermeulen
Mike Schloesser en Jody Vermeulen verloren de finale bij de gemengde teams. De compoundspecialist en zijn partner moesten met 153-157 hun meerdere erkennen in Jean Phiippe Boulch en Sophie Dodemont, die voor Frankrijk uitkwamen.

Schloesser was in de strijd om de indviduele compoundtitel in de kwartfinale gesneuveld. De wereldkampioen indoor ging daarin met 144-145 onderuit tegen de Fransman Pierre-Julien Deloche.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen