Batavieren-Treffers Weert handboogschieten vereniging stopt (16 okt 2019)

Limburgse compoundschutters stranden in halve finale

Het internationale Lockdown Knockout-toernooi in het handboogschieten was bijna in een Limburgse finale geëindigd. Steve Wijler en Gabriela Bayardo werden echter allebei in de halve finale uitgeschakeld.

Handboogschutter Steve Wijler
Steve Wijler besluit indoorseizoen over te slaan

Handboogschutter Steve Wijler uit Horn wil rust. Daarom heeft hij besloten niet in actie te komen tijdens de indoorwedstrijden.

Boogschieten
Steve Wijler sneuvelt in Moskou in kwartfinale

Steve Wijler is in de kwartfinale van de strijd om de wereldbeker in Moskou uitgeschakeld.

Steve Wijler
Schloesser en Wijler strijden in Moskou om wereldbeker

Mike Schloesser en Steve Wijler strijden vrijdag en zaterdag in Moskou om de wereldbeker handboogschieten. Zij behoren tot de beste acht compound- en recurveschutters die een gooi doen naar deze prestigieuze beker.

Zilver voor Schloesser in wereldbekerwedstrijd Berlijn

Mike Schloesser heeft in de vierde wedstrijd van de strijd om de wereldbeker in Berlijn zilver behaald.

Steve Wijler uitgeschakeld in Berlijn, Bayardo ronde verder

Steve Wijler is in de tweede ronde van de wereldbekerwedstrijd in Berlijn uitgeschakeld.

Wind speelt boogschutters in Berlijn parten

Mike Schloesser, Steve Wijler en Gabriela Bayardo hebben de kwalificatie voor de vierde wedstrijd in de strijd om de wereldbeker handboogschieten in Berlijn achter de rug.

Boogschutter Wijler grijpt naast goud in Minsk

Handboogschutter Steve Wijler uit Horn heeft naast het goud gegrepen op het onderdeel recurve bij de Europese Spelen in Minsk.

Wijler pakt met Oranje-team zilver op Europese Spelen

Het Nederlands herenhandboogteam recurve heeft zilver gepakt op de Europese Spelen in Minsk. Steve Wijler uit Horn, Sjef van den Berg en Jan van Tongeren verloren de finale na een beslissende serie van Frankrijk.

Handboogschutters bij WK net naast podium

De Nederlandse handboogschutters hebben bij de wereldkampioenschappen in Den Bosch het podium net gemist.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten