Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Sterspelers én trainer dreigen VVV-Venlo te verlaten

Geplaatst opdonderdag 9 mei 2019 - 6:00

Er dreigt een pittige transferzomer voor VVV-Venlo. Zo wordt er niet alleen getrokken aan trainer Maurice Steijn, maar staan ook sterspelers Peniel Mlapa en Tino-Sven Susic in de nadrukkelijke belangstelling van andere clubs.

Volgens tijdschrift Voetbal International is een overgang van Steijn naar PEC Zwolle nabij. Hij zou al uitgebreid met de club hebben gesproken.

Lees ook: 'VVV-trainer Maurice Steijn topkandidaat bij PEC'

Clausule in contract
Steijn heeft weliswaar een contract dat hem tot aan de zomer van 2021 in Venlo houdt, maar volgens het voetbalmagazine is VVV bereid zich coulant op te stellen wanneer er een andere club komt. Daarbij heeft de oefenmeester een clausule in zijn contract staan, waardoor hij voor een afgesproken bedrag kan vertrekken.

Optie tot koop
Het blijft volgens VI niet bij een mogelijk vertrek van Steijn. Ook smaakmakers Peniel Mlapa (28) en Tino-Sven Susic (27) staan voor een transfer. Voor die eerste zou er interesse zijn uit Duitsland, Engeland en Japan. Susic zou al maanden in beeld zijn bij FC Groningen. Overigens wordt Mlapa op dit moment nog gehuurd door VVV-Venlo, maar dankzij een koopoptie in zijn contract kan de club hem definitief overnemen van Dynamo Dresden, om hem vervolgens weer door te verkopen.

Mlapa was dit seizoen goed voor twaalf goals en drie assists, terwijl Susic verantwoordelijk was voor vijf treffers en twee assists.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen