Overslaan en naar de inhoud gaan

Sterspelers én trainer dreigen VVV-Venlo te verlaten

Geplaatst opdonderdag 9 mei 2019 - 6:00

Er dreigt een pittige transferzomer voor VVV-Venlo. Zo wordt er niet alleen getrokken aan trainer Maurice Steijn, maar staan ook sterspelers Peniel Mlapa en Tino-Sven Susic in de nadrukkelijke belangstelling van andere clubs.

Volgens tijdschrift Voetbal International is een overgang van Steijn naar PEC Zwolle nabij. Hij zou al uitgebreid met de club hebben gesproken.

Lees ook: 'VVV-trainer Maurice Steijn topkandidaat bij PEC'

Clausule in contract
Steijn heeft weliswaar een contract dat hem tot aan de zomer van 2021 in Venlo houdt, maar volgens het voetbalmagazine is VVV bereid zich coulant op te stellen wanneer er een andere club komt. Daarbij heeft de oefenmeester een clausule in zijn contract staan, waardoor hij voor een afgesproken bedrag kan vertrekken.

Optie tot koop
Het blijft volgens VI niet bij een mogelijk vertrek van Steijn. Ook smaakmakers Peniel Mlapa (28) en Tino-Sven Susic (27) staan voor een transfer. Voor die eerste zou er interesse zijn uit Duitsland, Engeland en Japan. Susic zou al maanden in beeld zijn bij FC Groningen. Overigens wordt Mlapa op dit moment nog gehuurd door VVV-Venlo, maar dankzij een koopoptie in zijn contract kan de club hem definitief overnemen van Dynamo Dresden, om hem vervolgens weer door te verkopen.

Mlapa was dit seizoen goed voor twaalf goals en drie assists, terwijl Susic verantwoordelijk was voor vijf treffers en twee assists.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen