Overslaan en naar de inhoud gaan

Sterrenrestaurant beroofd van barbecues

Geplaatst opdonderdag 16 juli 2020 - 22:22

Sterrenrestaurant Brienen aan de Maas in Well is beroofd van vier dure barbecues.

De vier Big Green Egg-barbecues zijn in de nacht van dinsdag op woensdag gestolen van het terras van de zaak, meldt lokale nieuwssite Maasduinencentraal.

Grillen en roken
Deze barbecues kosten per stuk al gauw 1500 euro en worden door chefkok René Brienen niet alleen gebruikt om vlees of vis op te grillen, maar ook om bijvoorbeeld ham langzaam te roken. Vanwege het gewicht van zo'n 80 kilo per stuk, is de diefstal waarschijnlijk gepleegd door meerdere daders.

De dieven zijn het terrein van het restaurant met één Michelinster binnengedrongen door een glasplaat bij de terrasafscheiding weg te halen, vanaf het wandelpad langs de Maas.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen