Overslaan en naar de inhoud gaan

Sterrenkok Hans van Wolde wil nieuw toprestaurant openen

Geplaatst opzondag 10 september 2017 - 16:45

Sterrenchef Hans van Wolde, van Beluga in Maastricht met twee Michelinsterren, wil in Reijmerstok een nieuw restaurant openen, dat nóg exclusiever moet worden.

Van Wolde heeft voor dit plan een boerderij in het Zuid-Limburgse heuvelland gekocht, waar hij ook zelf woont.

Derde ster
Het restaurant zal slechts plaats gaan bieden aan 25 personen. Ook komen er vier luxe suites. Gasten moeten voor het diner wel flink in de buidel tasten: een bedrag van rond de 300 euro. "Maar dan krijgen de gasten de hele avond ook een unieke beleving", zegt hij in het programma Limbourgeois op L1TV. "Wij gaan voor de absolute top, misschien wel de derde ster."

Verbouwing
De komende twee jaar gaat Van Wolde de boerderij verbouwen. Begin 2020 moet het restaurant met de naam 'Brut 172' zijn deuren openen. Brut staat voor oerkracht en 172 is het aantal meter dat het restaurant boven het NAP ligt.

Lees meer over de plannen van Hans van Wolde op chapeaumagazine.com.

Bekijk de hele reportage zondagavond in Limbourgeois op L1 TV om 18:05 uur.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV