Overslaan en naar de inhoud gaan

Sterrenkok Hans van Wolde wil nieuw toprestaurant openen

Geplaatst opzondag 10 september 2017 - 16:45

Sterrenchef Hans van Wolde, van Beluga in Maastricht met twee Michelinsterren, wil in Reijmerstok een nieuw restaurant openen, dat nóg exclusiever moet worden.

Van Wolde heeft voor dit plan een boerderij in het Zuid-Limburgse heuvelland gekocht, waar hij ook zelf woont.

Derde ster
Het restaurant zal slechts plaats gaan bieden aan 25 personen. Ook komen er vier luxe suites. Gasten moeten voor het diner wel flink in de buidel tasten: een bedrag van rond de 300 euro. "Maar dan krijgen de gasten de hele avond ook een unieke beleving", zegt hij in het programma Limbourgeois op L1TV. "Wij gaan voor de absolute top, misschien wel de derde ster."

Verbouwing
De komende twee jaar gaat Van Wolde de boerderij verbouwen. Begin 2020 moet het restaurant met de naam 'Brut 172' zijn deuren openen. Brut staat voor oerkracht en 172 is het aantal meter dat het restaurant boven het NAP ligt.

Lees meer over de plannen van Hans van Wolde op chapeaumagazine.com.

Bekijk de hele reportage zondagavond in Limbourgeois op L1 TV om 18:05 uur.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen