Organisatie Stereo Sunday dik tevreden na betaalde editie

De organisatie van dancefestival Stereo Sunday in Venlo is tevreden over de bezoekersaantallen.

Festivalbruiloft: Anneleen en Fynn zeggen 'ja'

Het huwelijk van Anneleen en Fynn is zaterdag voltrokken op de festivalweide van Stereo Sunday in Venlo. Ze wonnen hun geheel verzorgde droomhuwelijk, omdat ze het meest ingrijpende verhaal van alle inzendingen hadden.

Dobbelen en drinken op 50 meter hoogte op Stereo Sunday

Festivalbezoekers van Stereo Sunday in Venlo kunnen op vijftig meter hoogte een drankje en spelletje doen in een unieke skybar.

Stel met bijzonder verhaal trouwt in roze opblaaskerk

Het stel dat op zaterdag 7 juli een compleet verzorgde bruiloft krijgt op dancefestival Stereo Sunday is bekendgemaakt.

Podium op festival in de vorm van stadhuis

Voor het dancefestival Stereo Sunday, vrijdag en zaterdag in Venlo, wordt een podium gebouwd met de contouren van het eeuwenoude Venlose stadhuis.

Cameratoezicht bij dancefestival Stereo Sunday

Bij Stereo Sunday, het jaarlijkse dancefestival in het Julianapark in Venlo, worden drie mobiele camera's geplaatst.

Dancefestival laat droom ernstig zieke Guus (11) uitkomen

De 11-jarige Guus Heber uit Neer is al sinds zijn geboorte ernstig ziek. Desondanks heeft hij een grote droom. Hij wil een bekende dj worden. Het Venlose dancefestival Stereo Sunday helpt de jongen alvast een handje.

Dancefestival Stereo Sunday maakt line-up bekend

Dancefestival Stereo Sunday, dat elke zomer in het Julianapark in Venlo wordt gehouden, heeft klinkende namen aan de affiche toegevoegd.

Stereo Sunday voortaan op vrijdag en zaterdag

Het dancefestival Stereo Sunday zal zijn naam voortaan geen eer meer aandoen.

Stereo Sunday-gangers slaags in trein: twee gewonden

Bezoekers van festival Stereo Sunday in Venlo zijn zondagavond met elkaar op de vuist gegaan in de laatste trein die van Venlo naar Roermond reed.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten