Buurtbewoners Blerick uiten onvrede bij loco-burgemeester

Een groep van zo'n 25 inwoners uit Blerick heeft woensdagavond geprotesteerd bij het stadhuis. Ze gingen in gesprek met loco-burgemeester Stephan Satijn.

Ook tweede serie euro's met Maastrichtse brug uitverkocht

De verzamelaars van speciale euromunten hebben pech. Ook een tweede speciale set van de munt met daarop de Maastrichtse Sint Servaasbrug is uitverkocht.

Hij is populair: euromunt met Maastrichtse brug uitverkocht

De nieuwe euromunt met daarop de Maastrichtse Sint Servaasbrug blijkt populair.

Eerste euromunt met Servaasbrug geslagen

In de Sint-Servaasbasiliek in Maastricht is maandag de eerste euromunt geslagen met de Maastrichtse Servaasbrug als muntteken.

Sint Servaasbrug schittert op nieuwe euromunten

De Sint Servaasbrug in Maastricht is het nieuwe muntmeesterteken op alle Nederlandse euromunten van de Koninklijke Nederlandse Munt.

GroenLinks Venlo kritisch over 'muntmeester' Satijn

Wethouder Stephan Satijn is benoemd tot muntmeester bij de Koninklijke Nederlandse Munt. De GroenLinks-fractie in de Venlose gemeenteraad is kritisch over zijn aanstelling en stelt vragen aan het college.

Webwarenhuis bouwt enorm distributiecentrum in Venlo

Webwarenhuis vidaXL bouwt een distributiecentrum met een omvang van 100.000 vierkante meter op bedrijventerrein Trade Port Noord in Venlo.

Snel opvolger voor vertrokken wethouder Venlo

De Venlose politieke partij VenLokaal hoopt binnen drie weken de opvolger van de opgestapte wethouder Henk Brauer te presenteren.

Parkeergarage Roermondsepoort in Venlo is dicht

Parkeergarage Roermondsepoort in het centrum van Venlo is vrijdag uit voorzorg gesloten.

Venlo gaat vervallen parkeergarages slopen

De gemeente Venlo wil de parkeergarages Arsenaal en Roermondsepoort slopen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten