Overslaan en naar de inhoud gaan

Stenengooier zet buurt op stelten en bijt agent in been

Geplaatst opdonderdag 11 februari 2016 - 20:57

Een verwarde man heeft woensdagavond in Roermond de buurt op stelten gezet. De man verwondde niet alleen een agent door met spullen te gooien, ook beet hij een diender in zijn been.

Uiteindelijk waren er vier agenten nodig om de man in te rekenen.

Stenen gooien
De politie werd woensdagavond ingeseind toen de verdachte over de daken van woningen in de Roermondse wijk Donderberg liep. De man vernielde daarbij van alles, gooide met stenen en gebruikte stroomkabels om mensen bij hem vandaan te houden.

Pepperspray
Vier agenten klommen uiteindelijk ook op het dak en probeerden de man met pepperspray te overmeesteren. De verdachte was daar echter niet van onder de indruk en bleef met spullen gooien. Daarbij raakte hij een agent.

Politiehond
De man sprong vervolgens van het dak een tuin in, waar de politie hem eindelijk te pakken kreeg. Ook toen hield het verzet niet op. Bij een worsteling beet de verdachte een agent in zijn been. Om de man toch te overmeesteren besloot de politie een diensthond in te zetten die de man bij zijn been greep.

Behandeld
Daarna werd de man geboeid en naar het bureau gebracht. De verdachte is aan zijn been behandeld. Ook het RIAGG zal de man nog onderzoeken.

In totaal liggen er acht aangiften tegen de verdachte. De politie onderzoekt de zaak nog.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen