Overslaan en naar de inhoud gaan

Stenengooier zet buurt op stelten en bijt agent in been

Geplaatst opdonderdag 11 februari 2016 - 20:57

Een verwarde man heeft woensdagavond in Roermond de buurt op stelten gezet. De man verwondde niet alleen een agent door met spullen te gooien, ook beet hij een diender in zijn been.

Uiteindelijk waren er vier agenten nodig om de man in te rekenen.

Stenen gooien
De politie werd woensdagavond ingeseind toen de verdachte over de daken van woningen in de Roermondse wijk Donderberg liep. De man vernielde daarbij van alles, gooide met stenen en gebruikte stroomkabels om mensen bij hem vandaan te houden.

Pepperspray
Vier agenten klommen uiteindelijk ook op het dak en probeerden de man met pepperspray te overmeesteren. De verdachte was daar echter niet van onder de indruk en bleef met spullen gooien. Daarbij raakte hij een agent.

Politiehond
De man sprong vervolgens van het dak een tuin in, waar de politie hem eindelijk te pakken kreeg. Ook toen hield het verzet niet op. Bij een worsteling beet de verdachte een agent in zijn been. Om de man toch te overmeesteren besloot de politie een diensthond in te zetten die de man bij zijn been greep.

Behandeld
Daarna werd de man geboeid en naar het bureau gebracht. De verdachte is aan zijn been behandeld. Ook het RIAGG zal de man nog onderzoeken.

In totaal liggen er acht aangiften tegen de verdachte. De politie onderzoekt de zaak nog.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen